Mojito
Bereiding
MOJITO
1. In het glas: Leg de muntblaadjes op de bodem van het glas met de bruine suiker en stamp fijn met een vijzel.- 2. Giet de rum erbij en voeg de limoen toe, snijd met de schil in partjes en stamp fijn met de vijzel.
- 3. Voeg de frisdrank en het limoensap toe en roer. Voeg het gemalen ijs toe, laat 2 minuten staan en serveer.
INGEDIKTE DRANK
4. Zeef de bereiding door een fijne zeef, en zorg ervoor dat er geen stukjes limoen of munt overblijven.- 5. Doe 4 schepjes ThickenUP® Clear in een droog glas. Voeg de gezeefde drank toe, roer totdat het mengsel volledig is opgelost en mooi glad is en de gewenste dikte heeft.
- 6. Laat 20 min in de koelkast staan.
PRESENTATIE
Serveer in een glas en versier met een takje munt buiten het glas.

Bereiding
8 minuten
Porties
1
Ingrediënten
- 25 ml limoensap
- 8 g bruine suiker
- 2 g pepermuntblaadjes
- 50 g limoen
- 60 ml rum
- 120 g ijsblokjes
- 120 ml frisdrank
- 4 schepjes ThickenUP® Clear
Voedingsinformatie
voedings-waarde
Per portie:
- Energie: 179 kcal
- Eiwitten: 0 g
- Koolhydraten: 10 g
- Vetten: 0 g
- Vezels: 0 g
Tips van de chef:
• Voor een betere ervaring, zorg ervoor dat alle ingrediënten goed koud zijn.
• Vanwege het alcoholgehalte moet de drank 20 minuten in de koelkast staan totdat de uiteindelijke textuur is bereikt.
• VIRGIN MOJITO: Je kunt hetzelfde recept bereiden zonder rum. De de rum kan je vervangen door bruisend water om een verfrissend drankje te maken voor elk moment van de dag.
Gebruikt product
ThickenUP® Clear

medische supervisie.
Meer fantastische recepten
3
4
5
ThickenUP® Clear

Feestelijk

Hartig

Zoet
