Romige sinaasappel-smoothie
Bereiding
- 1. Pers een sinaasappel uit en zeef het sap.
- 2. Meng alle ingrediënten in een blender.
- 3. Neem de helft van het mengsel en voeg 1 schep ThickenUP® Clear toe. Blend opnieuw tot het mengsel mooi glad is en de juiste dikte heeft.
- 4. Zet het mengsel 20 minuten in de koelkast tot het de gewenste dikte heeft.
PRESENTATIE
1. Serveer de smoothie gekoeld in een glas.
Bereiding
5 minuten
Porties
2
Ingrediënten
250 g yoghurt op griekse wijze- 100 ml sinaasappelsap
- 150 ml volle melk (koud)
- 40 g havermeel
- 6 g bruine suiker (optioneel)
- 1 schep ThickenUP® Clear
Voedingsinformatie
voedings-waarde
Per portie:
- Energie: 310
- Eiwitten: 11 g
- Koolhydraten: 30 g
- Vet: 17 g
- Vezels: 2 g
Tips van de chef:
- Maak de smoothie met je favoriete seizoensfruit. Vergeet niet het fruit te schillen en te controleren op pitjes.
- Bij dranken op basis van melk kan het tot 20 minuten duren voor de gewenste dikte is bereikt.
Gebruikt product
ThickenUP® Clear
Gebruik medische voeding ondermedische supervisie.