Roerei met worst en gegrilde paprika
Bereiding
EI
1. Kook het geklopte ei in een pan met olijfolie op laag vuur, roer constant zodat het ei niet te gaar wordt.- 2. Haal van het vuur af en blend het ei, melk, en zout in een blender.
- 3. Voeg 3 schepjes ThickenUP® Clear toe en blend opnieuw totdat het mengsel mooi glad is en de gewenste dikte heeft. Zet opzij voor later.
RODE PAPRIKA
4. Gebruik de gebakken paprika en maak ze schoon om zeker te zijn dat er geen velletjes of zaadjes meer zijn. Blend de paprika.- 5. Voeg 1 schep ThickenUP® Clear toe en opnieuw blenden totdat het mengsel mooi glad is en de gewenste dikte heeft.
WORSTJES
6. Blend de paté en water in de blender.- 7. Voeg 1 schep ThickenUP® Clear toe en opnieuw blenden totdat het mengsel mooi glad is en de gewenste dikte heeft. Zet opzij voor later.
PRESENTATIE
Doe de pâté in een spuitzak en vorm de worsten op het bord. Dresseer het getextureerde ei in de vorm van een omelet. Dresseer de paprika in een vormpje.

Bereiding
18 minuten
Porties
1
Ingrediënten
EI- 7 ml olijfolie
- 1 ei
- 50 ml melk
- 0,3 g zout
- 3 schepjes ThickenUP® Clear
WORSTJES- 80 g kippenlever paté
- 30 ml water
- 1 schepje ThickenUP® Clear
RODE PAPRIKA- 100 g geroosterde rode paprika
- 1 schepje ThickenUP® Clear
Voedingsinformatie
voedings-waarde
Per portie:
- Energie: 370 kcal
- Eiwitten: 21 g
- Koolhydraten: 20 g
- Vet: 23 g
- Vezels: 4 g
Tips van de chef:
- Je kan je favoriete paté of lever gebruiken om de worstjes te maken.
- Maak je geen zorgen als je omelet niet perfect is, want je gaat het toch blenden. Het belangrijkste is dan er geen korstjes zijn.
Gebruikt product
ThickenUP® Clear

medische supervisie.
Meer fantastische recepten
3
4
5
ThickenUP® Clear

Feestelijk

Hartig

Zoet
