Griekse yoghurt met mango

Bereiding

  1. YOGHURT

    1. Serveer zonder aan te passen.
  2. FRUIT TOPPING

    2. Blend de mango met het water en de bruine suiker gedurende 2-3 min.
  3. 3. Voeg 2 schepjes ThickenUP® Clear en blend opnieuw totdat het mengsel mooi glad is en de gewenste dikte heeft.
  4. PRESENTATIE

    Maak laagjes in een glas met de mangobereiding en de yoghurt.


Griekse yoghurt met mango

Griekse yoghurt met mango
Image

Geschikt voor 4: Gladgemalen

Lees meer over IDDSI niveau’s

Bereiding

10 minuten

Porties

2

Ingrediënten



  • YOGHURT
  • 250 g Griekse yoghurt


  • MANGO
  • 100 g mango
  • 50 ml water
  • 6 g bruine suiker
  • 2 schepjes ThickenUP® Clear

Voedingsinformatie

voedings-waarde

Per portie:

  • Energie: 197 kcal
  • Eiwitten: 5 g
  • Koolhydraten: 17 g
  • Vetten: 13 g
  • Vezels: 1 g

Tips van de chef:

• Gebruik je favoriete seizoensfruit om deze bereiding te maken.
• Je kan dit vooraf bereiden en op elk moment van de dag eten.
• Als de mango niet rijp genoeg is, zet hem dan in de microgolf in een luchtdichte doosje met het water gedurende 1 minuut of 30 seconden per keer totdat de mango zacht is.

Gebruikt product

ThickenUP® Clear

Gebruik medische voeding onder
medische supervisie.
Afbeeldingen zijn enkel ter illustratie.