Griekse yoghurt met mango
Bereiding
YOGHURT
1. Serveer zonder aan te passen.FRUIT TOPPING
2. Blend de mango met het water en de bruine suiker gedurende 2-3 min.- 3. Voeg 2 schepjes ThickenUP® Clear en blend opnieuw totdat het mengsel mooi glad is en de gewenste dikte heeft.
PRESENTATIE
Maak laagjes in een glas met de mangobereiding en de yoghurt.

Bereiding
10 minuten
Porties
2
Ingrediënten
YOGHURT- 250 g Griekse yoghurt
MANGO- 100 g mango
- 50 ml water
- 6 g bruine suiker
- 2 schepjes ThickenUP® Clear
Voedingsinformatie
voedings-waarde
Per portie:
- Energie: 197 kcal
- Eiwitten: 5 g
- Koolhydraten: 17 g
- Vetten: 13 g
- Vezels: 1 g
Tips van de chef:
• Gebruik je favoriete seizoensfruit om deze bereiding te maken.
• Je kan dit vooraf bereiden en op elk moment van de dag eten.
• Als de mango niet rijp genoeg is, zet hem dan in de microgolf in een luchtdichte doosje met het water gedurende 1 minuut of 30 seconden per keer totdat de mango zacht is.
Gebruikt product
ThickenUP® Clear

medische supervisie.
Meer fantastische recepten
3
4
5
ThickenUP® Clear

Feestelijk

Hartig

Zoet
